FRESH TECH realizeaza website-uri ce vor reflecta personalitatea companiei tale ( website de prezentare, magazin online, ziare online, bloguri, aplicatii online etc. )!
Folosim ultimele tehnologii aparute pentru ca proiectul tau sa inspire profesionalism si respect.

 

Sa incepem cu Web Design-ul. La ce ne referim prin Web Design?

Web design-ul este procesul de creare al fiecarei particele dintr-un website, iar apoi transformarea imaginii in cod HTML/CSS. Stiu ca ti se pare simplu, insa nu e chiar asa.

Pentru a iesi o pagina web reusita, va trebui sa gasim solutia grafica ce va reflecta compania ta, ce face aceasta, din ce industrie face parte, etc. Astfel aplicam bunele practici ale crearii unui web design. Dupa care crearea codului HTML/CSS ne ocupa putin timp pentru a face ca website-ul tau sa mearga pe toate browserele(exista diferente de codare). Vom face textul sa fie usor citit si digerat si ti-l vom organiza intr-o maniera intuitiva pentru vizitator. Dupa aceste tehnici aplicate, website-ul tau va reflecta cu adevarat personalitatea companiei tale si mult profesionalism.


Web development-ul face ca proiectul tau sa fie complex prin dezvoltarea de functionalitati utile pentru vizitatorii tai.

Sunt atatea lucruri care pot fi create pentru website-ul tau, prin care, ar putea sa fie urmatoarele:

  • Functionalitatile unui magazin online: adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, vizualizarea cosului de cumparaturi si plasarea comenzii
  • Functionalitatile de tip forum prin care vizitatorii website-ului tau vor putea afla lucruri despre afacerea ta, etc.
  • Functionalitatile sociale: crearea unui cont, autentificarea si prezenta unui spatiu personalizat pentru user.
  • Sisteme de booking online.
  • Sau orice alta functionalitate pe care o poate un user.

In cazul in care un proiect mai complex si poate ca nu ii stii inca tot ce va face, noi te vom ajuta sa punem proiectul imbunatatit pe hartie , ca mai apoi sa il construim prin serviciile noastre de web development.

Tu vei putea afla direct de la specialisti ce se poate face in cadrul unui proiect din punct de vedere tehnic, ce e bine sa faci sau ce nu e bine. De fiecare data gandim foarte bine fiecare proiect de la inceput, pentru a scoate dintr-o idee maximul acesteia.

Pentru orice website sau aplicatie, folosim design-uri create de la zero, special pentru tine si pentru afacerea ta.

Asa ca numai sta pe ganduri, da-ne un telefon/email sau suna-ne pe Skype pentru a sta de vorba despre noul tau proiect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *